DESPRE NOI

DENTAL PLUS

Clinica Stomatologica DENTAL PLUS & DENTAL IMPLANT
CENTER si-a inceput activitatea in anul 1996. Inca de la inceput ,
ne-am propus sa aducem pacientilor nostri confortul si
siguranta actului medical intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

ECHIPA MEDICALAGALERIE FOTO

DENTAL PLUS & DENTAL IMPLANT CENTER  si-a inceput activitatea in anul 1996. Inca de la inceput , ne-am propus sa aducem  pacientilor nostri   confortul si siguranta actului medical intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Activitatea clinicii a crescut de la an la an prin extinderea spatiilor de lucru, dotari cu echipamente medicale de ultima generatie si instruirea echipei medicale prin numeroase participari la cursuri, congrese nationale si internationale urmate de certificari care ne permit sa oferim servicii la un inalt standard de calitate.

In anul 2002 am infiintat un departament de radiologie dentara cu scopul de a avea la dispozitie toate metodele de investigatie radiologica astfel incit sa realiza un act medical rapid si corect.

Departamentul de radiologie dentara a fost modernizat in  anul 2013 prin achizitionarea de aparatura radiologica digitala 2D SI 3D.

FILOZOFIA NOASTRA

Activitatea nostra se bazeaza pe urmatoarele principii:

  • Pacientul reprezinta punctul central al eforturilor noastre.
  • Abordam pacientul ca o entitate si nu ca o cavitate bucala izolata, sanatatea pacientului fiind principala noastra misiune.
  • Pacientii nostri au garantia ca echipa medicala a clinicii noastre beneficiaza permanent de cursuri hands-on, seminarii de perfectionare, congrese, astfel incat sa putem asigura un act medical corect, fara riscuri pentru pacienti.
  • Pentru a obtine cele mai bune rezultate folosim tehnici moderne , echipamente medicale si instrumentar pregatit in conditii de maxima securitate medicala.
© 2023 DentalPlus. All Rights Reserved. Webdesign Cipdesign.